fbpx

Fókuszban a minőség! webdesign! pillanat!

Felkeltette az érdeklődésed?

Készítsünk közösen valami bámulatosat.

Árajánlatkéréskor küldj részletes leírást a projektről, hogy minél pontosabban tudjak kalkulálni.
Köszönöm!

Weboldal készítés

mindenkinek

Google kereső optimalizálás


Kerülj a találati listák élére a fejlett keresőoptimalizált rendszerrel.

Weboldal minden eszközre


Legyen mobil a te céged is! Reszponzív Webdizájn készítés.

Szerkeszd magad a weboldalad.


Megtanítjuk az alapokat, hogy elkészíthesd a kisebb változtatásokat.

Laptop_man_2

2023 az internet kora

Szeretnél egy a mai elvárásoknak megfelelő honlapot ?

Megrendelőink weboldalát egyedi igényeik alapján készítjük el, az adott vállalkozás stílusához a lehető legjobban igazítva a modern kornak megfelelő megjelenéssel.

bárhol nézheted

Eszközbarát weboldal

Csak olyan honlapot adunk át neked ami minden készüléken tökéletesen jelenik meg legyen az tablet, telefon vagy számítógép. 

Felkeltette az érdeklődésed?

Készítsünk közösen valami bámulatosat.

Árajánlatkéréskor küldj részletes leírást a projektről, hogy minél pontosabban tudjak kalkulálni.
Köszönöm!

nincsenek félreértések

Könnyen használható

Honlapod a WordPress weboldal tervező rendszerrel készítjük el aminek alapjait meg is tanítjuk neked, így neked sem fog gondot jelenteni az oldalad szerkesztése akár otthonról a foteledből. 

Felkeltette az érdeklődésed?

Készítsünk közösen valami bámulatosat.

Árajánlatkéréskor küldj részletes leírást a projektről, hogy minél pontosabban tudjak kalkulálni.
Köszönöm!

Hogy megkönnyítsük a döntésed

Vedd szemügyre az alábbi listánkat.

Használat kompromisszumok nélkül

Miért válassz minket?

MERT nincsennek rejtett KÖLTSÉGEK

A csomagos struktúrájú árlistánk könnyen érthető, és közvetlenül lekövethető anélkül hogy kiszámíthatatlan, váratlan költségeket kellene fizetned.

Mert gyors, és precíz munkát végzünk

Időbeosztásunk rugalmas ezen felül munkáink során törekszünk a minden szempontból kifogástalan tartalmú és küllemű munkák elkészítésére.

Mert teljeskörű szolgáltatást nyújtunk

A 3D bejáráson kívül még drónfelvételek készítésével fotózással és videókészítéssel illetve grafikai tervezéssel kapcsolatban is a segítségedre lehetünk.

Ha egy megtérülő befektetést keresel

Miért hasznos ez neked?

Költséghatékony

Mivel már jól bevált előre elkészített dizájnok és funkciók közül tudunk válogatni a honlapod készítésekor, nem szükséges több 10 órát programozásra fordítani így a végső árajánlat is sokkal kedvezőbb lesz.

Folyamatosan fejlődő rendszer

Az általunk használt WordPress nevű weboldal tervező szoftver napról napra fejlődik a mai trendeknek megfelelően, így nem kell aggódnod, hogy weboldalad idővel elavult válik.

Prémium minőségű dizájnok

Több száz dizájnból válatszhatod ki azt, ami a te ízlésedhez legjobban passzol illetve a vállalkozásod értékeit legjobban képviseli.

A jó webdesign felismerése

Van néhány fontos alapelv

Tisztán külső szempontból a jó webdesign természetesen mindig ízlés kérdése. De van néhány pont, ami jó webdesignt eredményezhet. 
A jó webdesignt a következő pontok alapján ismerheted fel:

A weboldalnak van egy célja

Érthető navigáció - a menü fontos

A weboldal érzelmeket és bizalmat ébreszt

A weboldal egy bizonyos mintára épül

A weboldal jó szövegeket, képeket és videókat használ

Könnyebben eligazodnak az érdeklődők

A weboldal egyszerű. Semmi zavaró tényező nincs rajta

A weboldal gyorsan betöltődik

Optimalizálva van a honlapod mobileszközre?

MÉG KÉT JÓ OK, AMIÉRT A "RESZPONZÍV WEBDESIGN" FONTOS

Az első ok: egyre többen interneteznek mobilkészülékükkel – a fogyasztók 70%-a mobilkészülékén keresztül keres új ajánlatokat az interneten.

Második ok: 2015 áprilisa óta a Google a keresésben előnyben részesíti azokat a mobil weboldalakat, amelyek alkalmazkodnak az adott eszköz képernyőméretéhez, és így optimalizáltak.

Gyakran feltett kérdések

HA nem kaptál választ a kérdésedre lépj velünk kapcsolatba

A webdesign-projekt kezdetén a konzultáció és a közös megbeszélések rendkívül fontosak. Egyrészt tudnunk kell, hogy milyen irányba menjen az egész, és mindenekelőtt, hogy hová vezessen az új weboldal. Ezt követi a koncepció megalkotása, beleértve az ötletet, valamint a fejlesztési fázis, az új weboldal elkészítése és közzététele.

Legyen logója, de nem muszáj magával hoznia. Felár ellenében szívesen tervezünk neked logót.

Egy weboldalnak, mint minden számítógépes rendszernek, folyamatos támogatásra, karbantartásra és gondozásra van szüksége. A biztonság, a teljesítmény, a kompatibilitás és a naprakészség hosszú távon nem garantálható karbantartási szerződés nélkül. Ezért is örömmel vállaljuk a különböző weboldalak utólagos és szükséges karbantartását.

Erre a kérdésre nincs általános válasz. Ugyanakkor tisztességes ár-teljesítmény arányt kínálunk. Mindazonáltal nem kínálunk olcsó árakat – a minőség csak szenvedne, és ez nem felel meg a jó weboldalról alkotott elképzeléseimnek.

Nem. Vannak olyan ügyfelek, akik számára az együttműködésnek nincs értelme, vagy a szimpátia nem megfelelő. Ezt őszintén mondom, és nem teszünk kivételt.

Igen – rendszeresen. Egyrészt átadunk webdesign-projekteket, ha egyszerűen nincs rá kapacitásunk, vagy segítünk más ügynökségeknek a weboldalaik elkészítésében. Ha azonban átadunk egy projektet, azt előzetesen megbeszéljük az ügyfeleinkel, és úgymond “felügyelőként” működünk. Ügyfeleink ezután eldönthetik, hogy elfogadják-e a várakozási időt, vagy egy olyan céget választanak, amelyben megbízunk.

Jelenleg inkább a WordPress-szel dolgozunk. Különösen az Elementor Pro-val kombinálva. 

Az általunk elkészített honlap, bővíthető, így ha az elején csak egy kisebb egy oldalas weboldallal indulunk a későbbiekben tovább tudjuk fejleszteni igény szerint.

Az oldalnak nincs időkorlátja, a készítésének pedig egyszeri díja van. A tárhely és a domain ami későbbiekben kiadást jelenthet majd, mert a honlapot tárolni kell.

Ha kéred mi üzemeltetjük neked és kérésedre az általad küldött tartalmakat feltöltjük. De te is kezelheted, megtanítjuk neked hogyan használd a szerkesztő felületet és tölts fel tartalmakat bármikor, bárhonnan. 

Egy weboldal elkészítésének ideje függ a weboldal típusától és méretétől, és természetesen attól, hogy éppen mennyire vagyunk elfoglaltak. Általában egy weboldal létrehozása 2, de legfeljebb 4 hetet vesz igénybe, plusz egy esetleges várakozási időszakot, ha a kapacitás betelik.

Vannak olyan vállalkozók, akiknek nincs klasszikus honlapjuk. Stratégiai és vállalkozói okokból azonban előnyös, ha továbbra is klasszikus weboldallal rendelkezünk – ez bizalomgerjesztő és sokkal professzionálisabbnak tűnik.

A szövegek nagy segítséget jelentenek, ha azonban nincs felár ellenében az erre szakosodott külsős Reklámszövegírónk általunk tud neked segítséget nyújtani. A weboldalon az általános, néha nem sokat mondó Stock fotók helyett rögtön az első kézből, általunk elkészített képeket használjuk. Több szolgáltatást igénybevevő ügyfeleink kedvezményben részesülnek. 

Határozottan. Európa-szerte dolgozunk, és a többnyelvű oldalak normálisak. A “szakszerű fordítások” kérdését azonban vagy az ügyfeleinkre bízzuk, vagy gondoskodunk arról, hogy jó együttműködésben legyünk egy fordítóirodával. Itt is vannak kapcsolataink, akikkel már jó tapasztalatokat szereztünk.