fbpx
IN SPOT A KREATÍV ÜGYNÖKSÉG

Köszönöm,
hogy érdeklődsz

*Kérjük, hogy a kapcsolatfelvételi űrlapon a lehető legpontosabban add meg az összes adatot, és utána kattints a “küldés” gombra. Az adataid védelme érdekében kérlek, hogy olvasd el az adatvédelmi szabályzatot, és fogadd el azt. Az adataid nem adjuk tovább harmadik félnek, adataid titokban tartjuk, és csak a megkeresés feldolgozásához használjuk fel. Ha bármilyen kérdésed van, kérlek ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot telefonon.

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen. Az In Spot nagy hangsúlyt fektet a különböző ügyfelekkel való közvetlen együttműködésre, és ebben nagyon fontos szerepet játszik a személyes konzultáció. Ez lehetőséget ad arra is, hogy megismerje a cégünket, így meg tudja ítélni, hogy szeretne-e együttműködni velünk.

Viszont sokszor a személyes konzultáció egymás megtekintése nélkül is nagyon jól lehetséges telefonon és interneten keresztül.

Először is, egy megbeszélés során (telefonon, interneten vagy a helyszínen) összegyűjtjük az vállalatodnak alapvető kulcsadatait. Néha olyan kérdéseket is felteszünk, amelyeknek kevésbé van közük a tervezett projekthez. Fontos, hogy képet kapjunk az vállalatról, ügyfeleiről, piacáról és szándékairól. Csak így tudjuk a legjobbat kihozni a projektjéből, és célorientáltan dolgozhassunk. Amint minden szükséges információ a rendelkezésünkre áll, elmondjuk a véleményünket és a vázlatos elképzeléseinket.

Igen, rendszerint mi is ezt tesszük. Szeretjük a helyszínen meglátogatni az ügyfeleket, mert itt jobb képet kaphatunk ügyfeleinkről. Ha érdekel egy helyszíni konzultáció, csak kérjen minket. A Sopron területén kívül eső nagyobb távolságok (60km) esetén utazási költségek merülhetnek fel, amelyeket kilométerenként  0,42 euróval számolunk fel.

Ez egy jó kérdés! A találkozókat 10:00 és 15:30 között lehet beütemezni. A legjobb, ha telefonon veszed fel velünk a kapcsolatot.

Ez a projekt típusától függ. Megbecsülhető a szükséges idő? Vagy van tapasztalatunk bizonyos dolgokban arról, hogy mennyi időre van szükségünk valamihez? Elvileg mindkettőt csináljuk – az idő szerinti árakat vagy a fix árakat, ahol tapasztalatból tudjuk, hogy mennyi időre van szükségünk. A legjobb, ha egyszerűen megkérdezel minket a projektjéről.

Mindkét kategóriában dolgozunk! Elsősorban cégek fordulnak hozzánk, de más reklámügynökségek vagy magánszemélyek, akik valami kreatívat keresnek! Pl. ajándékokat, esküvői meghívókat stb. is mi intézzük.

A számlát két féleképpen tudod kiegyenlíteni, készpénzzel illetve átutalással. A fizetés módját kérlek előre jelezd.

Nem. Vannak olyan ügyfelek, akik számára az együttműködésnek nincs értelme, vagy a szimpátia nem megfelelő. Ezt őszintén mondom, és nem teszek kivételt.

Igen – rendszeresen. Egyrészt átadunk webdesign-projekteket, ha egyszerűen nincs rá kapacitásunk, vagy segítünk más ügynökségeknek a weboldalaik elkészítésében. Ha azonban átadunk egy projektet, azt előzetesen megbeszélem az ügyfeleimmel, és úgymond “felügyelőként” működünk. Ügyfeleink ezután eldönthetik, hogy elfogadják-e a várakozási időt, vagy egy olyan céget választanak, amelyben megbízunk.

A szolgáltatások leginkább a nyugati térségben érhetőek el, de vállalok munkát az ország legnagyobb részén. Kiszállási díj Soprontól számítva 130 Ft/km. Sopron területén ingyenes.

Az olyan szolgáltatásoknál aminek az összege eléri a 100.000 Ft-ot ott 30% előleget kell megfizetni. Egyéb esetekben egyéni elbírálás alá esik.

A fényképeket, videókat, és a 3D-s bejárásról készült modellt minden esetben egy online letöltő link-en keresztül kapod készhez. 

MARADJUNK KAPCSOLATBAN...

Van még kérdésed?

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, keress meg bátran az elérhetőségeim valamelyikén, ha pedig nem vagyok elérhető, vagy nem veszem fel, ne csüggedj mert úgyis visszahívlak.