fbpx

Fókuszban a minőség! grafika! pillanat!

Felkeltette az érdeklődésed?

Készítsünk közösen valami bámulatosat.

Árajánlatkéréskor küldj részletes leírást a projektről, hogy minél pontosabban tudjak kalkulálni.
Köszönöm!

Grafika és Arculattervezés

Alapozd meg a jövőd egy jól megtervezett arculattal

Logó

CÉGARCULAT

Kiadvány és plakát

Prezentáció

Molinó és roll up

Egyéb Design

Logó tervezés

Az egyedi megjelenés fontos

Az arculat alapja egy gondosan megtervezett logó. Mi elkészítjük letisztult, karakteres logód, amely minden felületen meg fogja állni a helyét.

Arculattervezés

A Professzionális CÉG ALAPKÖVE

Egy egyedi tervezésű szín- és formavilággal meghatározóvá válik, kitűnik a tömegből, ezáltal könnyebben azonosíthatóvá és megjegyezhetővé teszi a vállalatot.

Social media tartalom

SEGÍTÜNK A TÖKÉLETES ONLINE JELENLÉTBEN

A közösségi média térnyerésével, már a legtöbb grafikai munka a digitális platformokra készül. INSTAGRAM MARKETING, FACEBOOK, YOUTUBE & CO. A közösségi média design gyakran magában foglalja a profilkép, a borítóképek vagy a megfelelő posztképek elkészítését.

Csomagolás tervezés

Csomagolás, ami eladja magát

Nem csak online, hanem offline is szép dolgokat tudunk alkotni. Az emberek jelentős része a termékek csomagolása alapján hozza meg vásárlói döntését. Ezért is fontos, hogy a termék csomagolása is tetszetős, minőségi legyen.

Nyomdai anyagok

"CMYK" a nyelv amit beszélünk

Egy plakátra, szórólapra, egyéb más nyomdaipari termékre van szükséged? Ebben nyújtunk segítséget, hiszen az igényeid alapján elkészítjük a grafikát.

Egyéb Design

Kiragadunk a szürkeségből

Legyen bármilyen merész ötleted, mi meghallgatunk és igyekszünk kvalitásunkhoz mérten a lehető legjobban elvégezni a munkát.

Milyen előnyökkel jár egy cégarculat?

Hogy mi is szól emellett?

Megszólítja, eléri potenciális vásárlóit.

Konkurenseid elé kerülsz

Egy arculat időtálló

Áttekinthetőbbé válik

Könnyebben eligazodnak az érdeklődők

Könnyebben észreveszik és megjegyzik

Jól alkalmazható arculati elemeket kap

Egyedi megjelenésed lesz

Miért válassz minket?

A grafika iránti érdeklődésem 2008-ban kezdődött, ekkor már éves szinten 10-30 projektben vettem részt. Évek elteltével 2015-ben elkezdtem egy ausztriai reklámügynökségnél dolgozni, elsőnek mint grafikus, majd később vezető grafikus. 2021 év végéig volt ez a fő tevékenységem. Ebben az időben megszerzett tapasztalatom több száz elégedett ügyfél és akár több ezer elkészített grafika hozta el az eredményt, hogy magabiztosan készítsem el neked is a mai trendnek megfelelő dizájnokat. “K. Ákos”

0 +
Év szakmai tapasztalat
0 +
Elégedett ügyfél
0 +
Elkészített dizájn

Gyakran feltett kérdések

SZámunkra fontos az átláthatóság

Természetesen. Az In Spot nagy hangsúlyt fektet a különböző ügyfelekkel való közvetlen együttműködésre, és ebben nagyon fontos szerepet játszik a személyes konzultáció. Ez lehetőséget ad arra is, hogy megismerje a cégünket, így meg tudja ítélni, hogy szeretne-e együttműködni velünk.

Viszont sokszor a személyes konzultáció egymás megtekintése nélkül is nagyon jól lehetséges telefonon és interneten keresztül.

Először is, egy megbeszélés során (telefonon, interneten vagy a helyszínen) összegyűjtjük az vállalatodnak alapvető kulcsadatait. Néha olyan kérdéseket is felteszünk, amelyeknek kevésbé van közük a tervezett projekthez. Fontos, hogy képet kapjunk az vállalatról, ügyfeleiről, piacáról és szándékairól. Csak így tudjuk a legjobbat kihozni a projektjéből, és célorientáltan dolgozhassunk. Amint minden szükséges információ a rendelkezésünkre áll, elmondjuk a véleményünket és a vázlatos elképzeléseinket.

Igen, rendszerint mi is ezt tesszük. Szeretjük a helyszínen meglátogatni az ügyfeleket, mert itt jobb képet kaphatunk ügyfeleinkről. Ha érdekel egy helyszíni konzultáció, csak kérjen minket. A Sopron területén kívül eső nagyobb távolságok (60km) esetén utazási költségek merülhetnek fel, amelyeket kilométerenként  0,42 euróval számolunk fel.

Ez egy jó kérdés! A találkozókat 10:00 és 15:30 között lehet beütemezni. A legjobb, ha telefonon veszed fel velünk a kapcsolatot.

A megbízás kezdetén te megadod nekünk az adott projektre vonatkozó összes részletet és információt, vagy válaszolsz a feléd intézett kérdéseinkre. Amint megkaptuk az összes adatot és információt, megkezdjük a munkát. A projekt időtartamától, típusától és terjedelmétől függően a tervezési fázis 2-10 munkanapot vesz igénybe, ha van szabad kapacitásunk. Ezt követően te el vagy kényeztetve a választékkal, és dönthetsz a design mellett. A megállapodástól függően egy vagy több tervezetet is átadunk neked – a tapasztalat azonban azt mutatja, hogy az első tervezet általában elégséges. Ha egy tervezet végül megfelelőnek bizonyul, azt szükség esetén kiigazítják és korrigálják. Ezután a megrendelés általában sikeresen lezárul, és te megkapod tőlünk az összes szükséges fájlt és felhasználási jogot.

Mindkét kategóriában dolgozunk! Elsősorban cégek fordulnak hozzánk, de más reklámügynökségek vagy magánszemélyek, akik valami kreatívat keresnek! Pl. ajándékokat, esküvői meghívókat stb. is mi intézzük.

Ez a projekt típusától függ. Megbecsülhető a szükséges idő? Vagy van tapasztalatunk bizonyos dolgokban arról, hogy mennyi időre van szükségünk valamihez? Elvileg mindkettőt csináljuk – az idő szerinti árakat vagy a fix árakat, ahol tapasztalatból tudjuk, hogy mennyi időre van szükségünk. A legjobb, ha egyszerűen megkérdezel minket a projektjéről.