fbpx

Fotóstúdió

FOGLALJ MOST ÉS PRÓBÁLD KI KORSZERŰ STÚDIONKAT

Online Időpontfoglalás

Készíts képeket zökkenőmentesen profi eszközök segítségével.

Modern stúdió Sopron belvárosában.

Pontosan tudjuk mire van szükséged ahhoz, hogy valami maradandót alkoss.

Online Időpontfoglalás

Egy stúdió tele lehetőségekkel

Rajtad áll mit hozol ki magadból

A műterem bérlésedhez a legprofibb fotós felszereléseinket használhatod így teljes mértékben kibontakozhat a kreatívitásod.

Modern stúdió Sopron szívében

Online Időpontfoglalás

Képek a stúdióból

Friss fotók

Hol található a stúdió?

SOPRON TORNA UTCA 8

Felszereléseink

MODERN, KÖNNYEN KEZELHETŐ ESZKÖZÖK

Sony A7iii

LG UltraFine 32″

Mac Mini
+ TheterTools

Walimax Pro
Állványok

Derítőlapok

Vaku adapterek

Godox X-Pro s
Vakuókioldó (Sony)

2x Octobox 95cm 

2x Godox SZ150R RGB
2x Pixel C100 120W

Godox AD200

2x Sotbox 30x120cm

10x Lumin8
RGB LedTube 120cm

HÁTTEREK

Stúdióval kapcsolatos áraink

Fotóstúdió
bérlés

8.500 Ft / óra

Online Időpontfoglalás

Fotózások illetve videózások mellett, stúdiónk Oktatási vagy Workshop helyszínként is szolgálhat. Amennyiben egyéni elképzelésed van, keress minket bizalommal, segítünk!

Portréfotózás árak

Mini csomag
Portréfotózás

28.000 Ft

Felkeltette az érdeklődésed?

Készítsünk közösen valami bámulatosat.

Árajánlatkéréskor küldj részletes leírást a projektről, hogy minél pontosabban tudjak kalkulálni.
Köszönöm!

Normál csomag Portréfotózás

40.000 Ft

Felkeltette az érdeklődésed?

Készítsünk közösen valami bámulatosat.

Árajánlatkéréskor küldj részletes leírást a projektről, hogy minél pontosabban tudjak kalkulálni.
Köszönöm!

Profi csomag
Portréfotózás

52.000 Ft

Felkeltette az érdeklődésed?

Készítsünk közösen valami bámulatosat.

Árajánlatkéréskor küldj részletes leírást a projektről, hogy minél pontosabban tudjak kalkulálni.
Köszönöm!

A fotózás során minden esetben segítek a neked legelőnyösebb beállítás megtalálásában. Az elkészült képeket azonnal visszanézheted egy képernyőn, így egyből megjelölheted a legjobb fotókat. Az általad kiválasztott felvételeket retusálást követően online továbbítom.

100% Elégedettségi garancia 

Amennyiben a fotózás végén nem találnál egyetlen olyan képet sem, amivel elégedett vagy, akkor törlöm a felvételeket és neked nem kell fizetned!

A fotóstúdió bérlésével kapcsolatos információk

AZ ÁTLÁTHATÓSÁG FONTOS SZÁMUNKRA

Időpontot elsődlegesen az online rendszerünkön tudtok foglalni.

Stúdiónk telefonszáma: +36 30 236 07 02

E-Mail címünk: office@inspot.at

A stúdió elérhetőségét az online foglalási rendszerben láthatjátok.
Minden foglalás csak írásos visszaigazolás esetén érvényes. Amennyiben nem kaptál visszaigazolást, nem ment át rendszeren a foglalás, vagy nem fejezted be végig, ebben az esetben újra be kell foglalnod.

1. Stúdióvakuk és hozzá tartozó állványok, fényterelők beletartoznak az árba. A bérlő elfogadja, hogy a lámpákban és ahhoz tartozó eszközökben a bérlés alatt keletkezett károkért felelősséget vállal, megtéríti azokat.

2. Holkerre (fehér háttér), papírhátterekre csak tiszta cipővel vagy cipő nélkül szabad lépni. Az ívre nem szabad rálépni, mert könnyen beszakad és balesetveszélyes.

3. Ügyelni kell a berendezési tárgyak épségére, és a tisztaságra, kérjük a résztvevőket hogy a szennyezett cipőket a műterembe lépés előtt, az előterekben vagy az öltözőben vegyék le.

4. A kocka valamint a bútorok mozgatására kérjük fokozottan ügyelj: emeld, és ne csúsztasd.

Szükség esetén kérj segítséget. Az ebből, valamint a nem rendeltetésszerű használat közben okozott károkat meg kell téríteni.

5. Ételt-italt fogyasztani a háttér közelében nem szabad, erre a célra a váró vagy a konyha használható.

6. Dohányozni kizárólag kint a stúdió előtt, 5 méterre a bejárattól szabad.

7. A stúdió területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer) felelősséget nem vállalunk.

8. Bárminemű rendellenességet, vagy nem üzemszerű működést azonnal jelenteni kell a stúdióvezetőnek.

9. Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a stúdió vezetőjét azonnal tájékoztatni kell. A stúdiót bérlő személy, a stúdióba belépve elfogadja, hogy az esetleges balesetekért kizárólag ő felelős, és a stúdióvezető vagy az üzemeltető cég (Kecskeméti Ákos E.V.) nem vonható felelősségre.

10. A stúdiót bérlő személy vállalja, hogy ugyanabban az állapotban (lámpák, használt kellékek helye stb.) hagyva hagyja el a stúdiót, mint amelyben átvette. Amennyiben ez nem történik meg, pótdíj fizetésére kötelezhető.

11. A szelfistúdióban elhelyezett kamerát vendégeink csak úgy használhatják, ha a kamerán logó csuklópántot kezükre erősítik. Amennyiben a kamera éppen nincs használatban, a pulton elhelyezett sínbe kell beletenni.

12. A stúdióvezető utasításait minden esetben be kell tartani!

13. A stúdiót minden résztvevő saját felelősségére használhatja.

Az In Spot stúdió házirendje vonatkozik a stúdióban tartózkodó valamennyi személyre!

A stúdióbérlést és az igénybe vett szolgáltatások árát a bérlő, az érvényes árlista szerint, a teljes stáb távozásával egyidejűleg köteles megtéríteni! Esetleges plusz költségeket a bérlés befejezése után (esetleges takarítási díj, károkozás folytán keletkezett költségek) kerülnek számlázásra. A szennyeződés és esetleges takarítási/festési díj a bérlő jelenlétében kerül megállapításra.

  • A fehér háttér használata közbeni koszolódás esetén 2.500 Ft takarítási költséget számítunk fel.
  • A holker (fehér háttér)  nagy mértékű koszolódása esetén festési díj 10.000 Ft
  • A színes papír hátterek használata portré fotózásra ingyenes. Ha a papírháttér koszolódik/elhasználódik további 3.000 Ft/méter költséget számítunk fel.

Lemondást csak abban az esetben áll módunk elfogadni, amennyiben az a bérlés előtti napon 18 óráig érkezik be hozzánk. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a bérlési díj 100%-át felszámoljuk. Amennyiben nem módosítjátok vagy mondjátok le foglalásotokat a teljes összeget fogjuk kiszámlázni nektek, hiszen mások elől vettétek el az értékes időt.

Lemondást csak írásban fogadunk el, emailben vagy üzenetben facebook oldalunkon.

Stúdiónk fenntartja a foglalás változtatásának a jogát, amelyet minden esetben előzetesen egyeztetünk, és plusz idővel kompenzálunk. Stúdiónk fenntartja magának a jogot, hogy töröl minden stúdió foglalást előre nem látható a saját hibánkon kívül keletkező hibák esetén. Mechanikai meghibásodás vagy vismajor esetén stúdiónk mentes minden felelősség alól. Rajtunk kívülálló hibák esetén segítünk alternatív megoldást találni, igyekszünk az elmaradt bérlést kompenzálni. 

A stúdióbérlés az előre lefoglalt időtartamra vonatkozik.
Érkezéskor váltócipő használata kötelező, megérkezéstől távozásig minden résztvevő számára, ellenkező esetben takarítási díj fizetése kötelező!
Amennyiben a stúdióbérlés alatt a bérlő személy úgy dönt, hogy a stúdiót megszakítás nélkül további időszakra is bérelni kívánja, ezt jeleznie a stúdió képviseletében jelen lévő személynek, aki tájékoztatja a további költségről. Amennyiben a bérlő személy, tájékoztatás nélkül tovább marad, akkor minden megkezdett óra után automatikusan a stúdió bérlés óra díját meg
kell fizetnie. De minden esetben a stúdió képviseletében jelen lévő személy dönt a stúdió bérlésének maximális időtartamáról.
Amennyiben a bérlő az előre lefoglalt (és visszaigazolt) időpontban a kezdéstől számított 30 percen belül nem jelenik meg, és nem értesíti a stúdió személyzetét, akkor a stúdiónak jogában áll elállni a bérléstől. A bérlő az előre lefoglalt időpontot megelőzően legkorábban 15 perccel érkezhet a stúdió területére. A felkészülési időbe a stúdió bepakolás, sminkelés (…stb) tartozik bele. A felkészülési idő igénybe vételét a bérlési igény bejelentésekor kell lefoglalni, a megjegyzés pont alatt.

Stúdiónkban asszisztens kollégának vár titeket aki mindent elmond a stúdió használatáról és szabályairól.

Amennyiben az előre lefoglalt csomagnál több fő veszi igénybe a szolgáltatást az a weboldalon feltüntetett árakkal arányosan nő.

A bérlő a megérkezésekor saját érdekében azonnal ellenőrzi a stúdió berendezésének állapotát és működését, és az esetleges hibákat azonnal jelenti a stúdió képviseletében jelen lévő személynek. A stúdióban található eszközök esetleges hibája esetén a stúdiót bérlő nem kezdheti el azok javítását, és egy esetleg javítás során felmerült károkért a bérlő anyagi felelősséggel tartozik. Ellenkező esetben az esetleges be nem jelentett hibákért a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint felelősséggel tartozik, melyet a Stúdió vele szemben érvényesíteni fog.

Szelfistúdiónkat maximum 4  fő részére tudjátok kibérelni. 

Amíg ti egymást fotózzátok, és nem fér mindenki egyszerre oda , stúdiókban kanapénkon illetve bárasztaluknál is elüthetitek az időt. 

Amennyiben fotósként érkezel saját fényképezővel és egy komolyan projektet szeretnél megvalósítani amihez több emberre is szükséged lehet (Sminkes, Stylist, Fodrász) nem probléma, de ezt az előzetes egyeztetésünk során jelezd nekünk.

Stúdiónk a modern kornak megfelelő eszközökkel van felvértezve, így a használata kényelmes és a nálunk eltöltött idő élvezetes lesz.

Hét különböző színű háttér, Led világítások amiknek a színe állítható és egy Sony a7 iii áll rendelkezésetekre, hogy kiélhessétek kreativitásotokat. Az elkészült képeket azonnal látjátok a 4K felbontású monitorunkon, így a legapróbb hiba is hamar szemet fog szúrni.

Mivel nagyon drága, profi eszközökkel dolgozol, mindent megkell tenni az esetleges balesetek elkerülése érdekében. A szelfistúdióban elhelyezett kamerát vendégeink csak úgy használhatják, ha a kamerán logó csuklópántot kezükre erősítik. A pánt mindig a kezeden kell legyen. A kamerát a rögzítő drótkötélről eltávolítani SZIGORÚAN TILOS! Amennyiben a kamera éppen nincs használatban, a pulton elhelyezett sínbe kell beletenni.

A szelfistúdióban készült képek használata írásbeli beleegyezésünk nélkül kizárólag saját, nem üzleti célú felhasználása engedélyezett. A helyszín megjelöléséért hálásak leszünk. 🙂

Az In Spot studio szabályzatát itt olvashatjátok: Szabályzat
Stúdiónk használata a szabályzat elfogadásához kötött. A foglalás véglegesítésével a szabályzat elolvasottnak és elfogadottnak tekintendő.