fbpx

Videóklip

Ragadd meg a nézőid figyelmét!

Manapság attól függetlenül hogy valaki jó zenét csinál nagyon fontos hogy legyen mögötte egy minőségi képi tartalom, szinte elvárás egy zenekarnak klippet készíteni hogy ezzel növelje, vagy megtartsa a nézőközönségét. Szerencsére mára a technika odáig fejlődött, hogy a befutott és úgyszint a feltörekvő zenekaroknak is megvan a lehetősége, hogy jó minőségű, igazán vállalható klippel rendelkezzen.

Useme videóklip forgatás

Legyen bármilyen stílusú a zenekar, profizmussal készítjük el videoklipjét.

Munkánk során a zenekar stílusához szabva a leglátványosabb és legesztétikusabb technikákat használjuk fel, hogy a klip megállja a helyét a szigorú nézőközönség szemei előtt.

A zenekar saját ötleteit mindig szívesen fogadjuk és figyelembe is vesszük, de akár az általunk kidolgozott lehetőségekből is válogathat. Egy videoklipet el lehet készíteni egy koncertfelvételből is. Ez sem okoz gondot. Előzetes egyeztetés után, fellépésekre, koncertekre is kimegyünk forgatni, hogy aztán az eredeti hangulatot adjuk vissza.

Videóklip forgatás neoncsövekkel

Tekintettel arra, hogy a videóklip elkészítése egy nagyon összetett munkafolyamat, ezért miután kapcsolatba léptek velünk egy személyes megbeszélés keretei közt célszerű az igényeiteket egyeztetni stúdiónk lehetőségeivel. A személyes egyeztetés természetesen benneteket semmire nem kötelez és költségmentes.

Kérd egyéni árajánlatunkat!

Felkeltette az érdeklődésed?

Készítsünk közösen valami bámulatosat.

Árajánlatkéréskor küldj részletes leírást a projektről, hogy minél pontosabban tudjak kalkulálni.
Köszönöm!