Videóklip

Ragadd meg a nézőid figyelmét!

Manapság attól függetlenül hogy valaki jó zenét csinál nagyon fontos hogy legyen mögötte egy minőségi képi tartalom, szinte elvárás egy zenekarnak klippet készíteni hogy ezzel növelje, vagy megtartsa a nézőközönségét. Szerencsére mára a technika odáig fejlődött, hogy a befutott és úgyszint a feltörekvő zenekaroknak is megvan a lehetősége, hogy jó minőségű, igazán vállalható klippel rendelkezzen.

Useme videóklip forgatás

Legyen bármilyen stílusú a zenekar, profizmussal készítem el videoklipjét.

Munkám során a zenekar stílusához szabva a leglátványosabb és legesztétikusabb technikákat használom fel, hogy a klip megállja a helyét a szigorú nézőközönség szemei előtt.

A zenekar saját ötleteit mindig szívesen fogadom és figyelembe is veszem, de akár az általam kidolgozott lehetőségekből is válogathat. Egy videoklipet el lehet készíteni egy koncertfelvételből is. Ez sem okoz gondot. Előzetes egyeztetés után, fellépésekre, koncertekre is kimegyek forgatni, hogy aztán az eredeti hangulatot adjam vissza.

Videóklip forgatás neoncsövekkel

Tekintettel arra, hogy a videóklip elkészítése egy nagyon összetett munkafolyamat, ezért miután kapcsolatba léptek velem egy személyes megbeszélés keretei közt célszerű az igényeiteket egyeztetni stúdióm lehetőségeivel. A személyes egyeztetés természetesen benneteket semmire nem kötelez és költségmentes.

Kérd egyéni árajánlatomat!

Felkeltette az érdeklődésed?

Készítsünk közösen valami bámulatosat.

Árajánlatkéréskor küldj részletes leírást a projektről, hogy minél pontosabban tudjak kalkulálni.
Köszönöm!