Termékfotózás

Cseréld le, megunt fotóid!

Bármilyen igényes cég megjelenésében, nagyon fontosak az egyedi reklám és termékfotók, hogy szolgáltatásait és termékeit megfelelően tudja prezentálni. Egy reklám és termékfotózás alkalmával, a legkülönfélébb módszereket és technikákat használom azért, hogy felkeltsem a célközönség érdeklődését.
Szolgáltatásaimmal az ételfotózásra, a tárgyfotózásra specializálódtam. Minden esetben egyéni koncepcióban fotózok, legyen szó egy szórakozóhely, étterem, épület, személy, tárgy, vagy bármilyen termék, szolgáltatás fotózásáról. Termékfotózás része mobilis, ezért a termékeket illetve reklám anyagokat akár a helyszínen is tudom fotózni.

Milyen termékekről készülhetnek fotók?

Borok illetve egyéb italok

Ételek

Műszaki cikkek

Kozmetikumok

Ruházat

Merchandising

Egyéb webshopra szánt termék

Miért kell profi minőségű tárgyfotó, termékfotó?

Ma még fontosabb a céged által értékesített, vagy a céged által gyártott termék profi minőségű megjelenítése, mint valaha. Az internetnek köszönhetően, minden termékről azonnal információhoz juthat egy érdeklődő. Az első benyomás fontos és egy ilyen internetes informálódáskor nincs lehetősége egy értékesítőnek a termék pozitívumait kiemelni. Csak a kép “beszél”. Ezért a termékfotó, vagy a reklámfotó reprezentálja a cégedet.

A te terméked hogy fest a neten, vagy a szórólapodon? Azt a minőséget sugallja a kép, amit az a termék valóban képvisel?

Bármennyire is könnyűnek hangzik egy termék fotózása, sok esetben kihívásokat rejt. Bízza a munkát szakemberre, minthogy saját idejét és energiáját pazarolja. A magas minőségű reklám és termékfotózás igényeihez elengedhetetlen a tökéletes színhűség, ennek érdekében minden eszközöm színre kalibrált. A képeket minden esetben webre méretezett kis és nagy felbontású nyomdai formában, magas minőségben adom át. Igény esetén a képeket kihátterezve adjuk át, megkönnyítve ezzel a további grafikai munkát.

Így működik egy fotózás:
Kapcsolatfelvétel

Töltsd ki részletesen az árajánlatkérő űrlapot és pár órán belül megkereslek a megadott elérhetőségen. A rendszerbe írt adatok alapján teljes körűen rálátok az igényeidre és ez alapján személyre szabott ajánlatot kapsz.

Hogy minden gördülékeny legyen!
  • Mobil fotóstúdió berendezéseim lehetővé teszik a helyszíni termékfotózás lebonyolítását is. Ezért nem feltétlenül szükséges a tárgyfotó elkészítéséhez szállítani a terméket. A szállítás bizonyos esetekben a termék mérete, vagy értéke miatt egyébként sem lehetséges.
    Illetve ha nem a helyszínen szeretnéd hogy lefotózzam a fotózni kívánt termékeket több módon is át tudod adni. Lehetőség van személyes átadásra egy megbeszélt helyszínen. Emelett el tudod hozni címemre illetve csomagként el tudod küldeni.

    A fotók nagy felbontással készülnek ami akár plakátok nyomtatására is alkalmasak, de számos felhasználási terület feltételeit tudom biztosítani. A kész fotókat kotlátlanul felhasználhatod, darabszámtól és felhasználási területtől függetlenül.

  •  

Fotók átadása

A kész fotókat saját tárhelyről tudod letölteni. Igény szerint több felhasználóval is megosztható a saját mappád, ezáltal a webfejlesztődnek is közvetlen el tudod juttatni. A fotókhoz a feltöltéstől számított egy hónapig bármikor hozzáférhetsz.

Kérd egyéni árajánlatomat!

Felkeltette az érdeklődésed?

Készítsünk közösen valami bámulatosat.

Árajánlatkéréskor küldj részletes leírást a projektről, hogy minél pontosabban tudjak kalkulálni.
Köszönöm!