Rendezvény fotózás

Rendezvények professzionális megörökítése

Minden rendezvénynek megvan a maga kiemelt pillanata, amit érdemes megörökíteni. Ha szeretnéd, hogy az általad szervezett rendezvény minden fontos momentumáról készüljenek képek, én vagyok akit keresel. Profi technikával, megfelelően felkészülve vágok bele a fotózásba, legyen szó akár vállalati rendezvényről, koncertről vagy éppen diplomaosztóról.

A rendezvényfotó készítésekor arra törekszek, hogy az esemény apró momentumai rögzítve legyenek, és ne csak emlék, hanem újra átélhető élmény legyen a képek átnézése.
A rendezvényfotózás során előzetes forgatókönyv alapján dolgozok, hogy ne maradjak le egyetlen fontos pillantról sem.

A cégek és vállalkozások életében is léteznek események, amelyeket fontos megörökíteni, hiszen az adott pillanat marketing értéke is jelentős nemcsak a cégnek, hanem partnereinek is. A cég és vállalkozás számára véleményem szerint elengedhetetlen a jó arculat, a jó megjelenés, ehhez hozzájárul a rendezvényfotózás is.

Milyen termékekről készülhetnek fotók?

Céges események, évzérók, átadások

Csapatérítők, vállalati rendezvények

Iskolai és városi rendezvények

Diploma átadók

Hazai és nemzetközi konferenciák

Nemzetközi és hazai koncertek

Sportesemények

Miért kell profi minőségű tárgyfotó, termékfotó?

Így működik egy fotózás:
Kapcsolatfelvétel

Ha szervező vagy, esetleg valamely PR / Marketing osztály részéről érkezik a megkeresés, a rendezvény lebonyolítása egy előzetes egyeztetéssel indul. Ügynökségnél, szervező cégnél és megbízónál mindig készül egy „brief”, azaz egy forgatókönyv, amihez tartanom kell magamat. Ez mindig pontosan tartalmazza az elvárásokat, főleg nagyvállalati eseményeknél fontos.

Hogy minden gördülékeny legyen!
 • Mert előfordul, hogy a megbízó és a lebonyolításáért felelős cég nem ugyanaz. Az információk esetenként nem jutnak el hozzám. Több emberen keresztül lehet, hogy nem jön át egy fontos dolog, sajnos jártam így. Ezek a félreértések a forgatókönyvvel elkerülhetőek és átfogó képet kap a dokumentum alapján minden alvállalkozó. A forgatókönyvvel időt és energiát spórolnak meg, hiszen nem kell elmondani minden tudnivalót még egyszer mindenkinek. Az információk alapján pedig mindenki könnyebben elvégzi majd a rá szabott munkafolyamatot. Az alábbi példával megpróbálok segíteni ennek összeállításában, mert megkönnyíti mindenkinek a munkáját.

  A ESEMÉNY MENETE
  • 18:00-19:00 vendégvárás
  • 19:05 -19:15 megnyitó beszéd (XY Kft igazgató)
  • 20:00-20:59 A Kft előadása (szponzorált hirdetések és tartalmak megörökítése)
  • 21:00-21:15 B tánciskola fellépése
  KÉPEK LEÍRÁSA
  • tömeg (nagy totál, ha lehetséges)
  • vidámság, mosolygó emberek (közelik, csoportok)
  • gyerekek (közelik is)
  • táncoló tömeg és közelik

Fotók átadása

Előre definiáljuk a határidőket, amiket be is tartok, így gyorsabban tudunk dolgozni, hiszen nem szükséges sem e-mailezés sem a telefonos érdeklődés a felvételek miatt. A képek leadása a megbeszélt határidőn belül megtörténik elektronikusan letölthető formátumban.

Kérd egyéni árajánlatomat!

Felkeltette az érdeklődésed?

Készítsünk közösen valami bámulatosat.

Árajánlatkéréskor küldj részletes leírást a projektről, hogy minél pontosabban tudjak kalkulálni.
Köszönöm!