Portréfotózás

Gyönyörű fotókra vágysz magadról?

Egy jó portré fotó mindig képes a legfontosabb trükkre: önbizalommal teli, legjobb arcodat mutatja a világ felé, amitől magabiztosabbnak érzed magad, legyen bármilyen napod. Az ilyen Rólad készült, tökéletes portré fotókért dolgozok nap-mint nap, és nem ismerek kompromisszumot: Addig nem állok meg, amíg nem leszünk mindketten elégedettek a képekkel.

Munkámnak talán a kültéri portré fotózása az egyik legkreatívabb, legélvezetesebb része. A választott helyszínen igyekszek mind belőlled, mind a környezetből kihozni a maximumot. Ha ösztönösen jól mozogsz a kamera előtt, akkor hagylak szabadon kibontakozni. Viszont ha igényled a fotón jól mutató beállásokra vonatkozó instrukciókat, akkor alkatodhoz, egyéniségedhez – és a környezethez – illeszkedően segítek ebben.

sopron_portré_1

Szívesen elkísérlek és megörökítem a kedvenc szabadidős sportodat, tevékenységedet is.
A felvételeket rögtön a fotózás közben megmutatom, hogy közösen tudjuk kihozni az elképzelésünk szerinti legtöbbet a témából.

Szeretnél magadról néhány képet, de azt gondolod, hogy rólad nem lehet jó képet csinálni?

Alig van olyan ember, aki nem ezt mondja el, rögtön a bemutatkozás után. Viszont én pontosan tudom, hogy lehet. Bár nem a tökéletesen beállított ruhán, sminken, stúdióvakun, fényképezőgépen múlik, ahogy sokan gondolják. Ezek mind csak eszközök.
Az én feladatom, hogy saját magad legjobb oldalát lásd viszont a képeken. Ehhez pedig téged kell tudni kezelni, nem (csak) az eszközöket. Hiszen a kép legfontosabb eleme te magad vagy. Ha nem érzed magad jól a bőrödben, ha feszült vagy, ha előnytelen a póz, ahogy állsz/ülsz, akkor a legjobb technikával és legtökéletesebb frizurával sem lesz jó a kép.

Viszont ha a képeim tetszenek, akkor nincs mitől félned. Ők is „átlagemberek”, mint te meg én.
Nem profi modellek, mégis gyönyörűek. Ugye?

Csomagok

Így működik egy fotózás:
Kapcsolatfelvétel

Tekintsd meg a fotóimat, töltsd ki részletesen az árajánlatkérő űrlapot és pár órán belül megkereslek a megadott elérhetőségen. A rendszerbe írt adatok alapján teljes körűen rálátok az igényeidre és ez alapján személyre szabott ajánlatot kapsz.

Hogy minden rendben legyen!

Mobil fotóstúdió berendezéseim lehetővé teszik a helyszíni termékfotózás lebonyolítását is. Ezért nem feltétlenül szükséges a tárgyfotó elkészítéséhez szállítani a terméket. A szállítás bizonyos esetekben a termék mérete, vagy értéke miatt egyébként sem lehetséges.
Illetve ha nem a helyszínen szeretnéd hogy lefotózzam a fotózni kívánt termékeket több módon is át tudod adni. Lehetőség van személyes átadásra egy megbeszélt helyszínen. Emelett el tudod hozni címemre illetve csomagként el tudod küldeni.

A fotók nagy felbontással készülnek ami akár plakátok nyomtatására is alkalmasak, de számos felhasználási terület feltételeit tudom biztosítani. A kész fotókat kotlátlanul felhasználhatod, darabszámtól és felhasználási területtől függetlenül.

Fotók átadása

A kész fotókat saját tárhelyről tudod letölteni. Igény szerint több felhasználóval is megosztható a saját mappád, ezáltal a webfejlesztődnek is közvetlen el tudod juttatni. A fotókhoz a feltöltéstől számított egy hónapig bármikor hozzáférhetsz.

Kérd egyéni árajánlatomat!

Felkeltette az érdeklődésed?

Készítsünk közösen valami bámulatosat.

Árajánlatkéréskor küldj részletes leírást a projektről, hogy minél pontosabban tudjak kalkulálni.
Köszönöm!