Drónfotó

Igényes légi felvételek készítése!

mavic 2 pro drón

Professzionális légifotók és videók készítése a legmodernebb drón segítségével. Eddig elképzelhetetlen szögből és magasságból vállnak láthatóvá a tűéles fényképeken és Full HD/4K felvételeken, mindaz amit szeretnénk felülről is látni, de azt a domborzati viszonyok vagy egy magasabb épület eddig nem tették lehetővé.

A földi fotózásban szerzett tapasztalatomat ültettem át a drón fotózásra. Így kreatív, marketing tudatos és akár művészi erejű légi fotókat alkotok.

Mik a lehetséges alkalmazási területek?

Reklám és marketing

Ipari célú alkalmazások

Rendezvények, sport, kultúra

Mezőgazdaság

Különleges látványt egy új szemszögből!

A drón felvétel bár remek újdonság, természetesen megfelelő szaktudás szükséges hozzá. Ez igaz a digitális anyagok rögzítésére, de a drón biztonságos kezeléséhez is. A légifotózás során különösen ügyelek az eseményen résztvevők testi épségére, így a drónt mi magunk kezeljük. Ezáltal elkerülhetők a véletlen balesetek, s minden résztvevő csak a szórakozásra koncentrálhat!

Előre egyeztetett korrekt áron dolgozok. A készült felvételeket teljes egészében átadom igény szerint megrendezve, vágva, aláfestő zenével veled mindenben együttműködve.

Erősebb szélben és esőbem nem tudom vállalni a drónvideók készítését. Törekszek rá, hogy repülés során lássam a drónt és ne csak a videót, amit a drón kamerája közvetít.

Kérd egyéni árajánlatomat!

Felkeltette az érdeklődésed?

Készítsünk közösen valami bámulatosat.

Árajánlatkéréskor küldj részletes leírást a projektről, hogy minél pontosabban tudjak kalkulálni.
Köszönöm!