Családi fotózás

Miért érdemes profi fotósokra bízni a családi fotózást?

A gyermekek szinte észrevétlenül cseperednek fel a szemünk előtt, így igazi értéket jelent, ha különleges felvételekkel örökítjük meg a közös pillanatokat.

A családtagok által készített fényképeknek is megvan a helyük a fényképalbumokban. Viszont a profi családi fotózás lényege, hogy igazán jó minőségű képeket készítsenek a családról. Jó érzés visszanézegetni őket. A profi családi fotózás alatt pedig nem csupán a technikai felszereltséget és a szakértelmet értem, hanem az odafigyelést és az emberek szeretetét is.

csaladi_fotozas_sopron

Mindig van időm arra, hogy kicsit jobban megismerjem a családtagokat, meghallgassam az elképzeléseiket, és ha kell, segítsem őket az ötleteinkkel. A családi fotózás így lesz igazán sikeres, és nem mellesleg nagy élmény is – még a visszahúzódóbb gyerekeknek és akár a nagyszülőknek is.

FOTÓZÁS A SZABADBAN OTTHON IS ILLETVE MÁS HELYSZÍNEKEN IS.

Őszinte, igazi pillanatok, pózoktól, feszültségektől mentes családi fotózás Sopron és környékén. Őrület, ugrálás, vidámság vagy éppen csendes virágszedés, ennél több nem is kell egy olyan fotósorozathoz, amit örök emlékként fogtok eltenni.

Kérd egyéni árajánlatomat!

Felkeltette az érdeklődésed?

Készítsünk közösen valami bámulatosat.

Árajánlatkéréskor küldj részletes leírást a projektről, hogy minél pontosabban tudjak kalkulálni.
Köszönöm!

Így működik egy fotózás:
Kapcsolatfelvétel

A fotózás előtt üzenetben egyeztetünk majd. Ez azért fontos, mert itt tudjuk megbeszélni, hogy mit szeretnétek. Milyen céllal fotózunk ezek alapján megtervezzük a fotózást.

Milyen helyszín állna közel hozzátok. Illetve ha szeretnétek akkor tudok használni különlegesebb kiegészítőket is. A megbeszéltek alapján maga a fotózás pedig zökkenőmentes, oldott, és vidám lesz, mert megfelelően fel tudunk készülni mindannyian 🙂

Hogy minden rendben legyen!

A megbeszélt helyszínen találkozunk, és ezután már mehet is a fotózás. Nyugodtan hozhattok magatokkal több szett ruhát is, mert a mobil öltöző sátorban kényelmesen át lehet öltözni akár a legnagyobb tömegben is. A fotózás a csomagtól függően, de általában 1,5-2,5 óra terjedelmű.

Fotók átadása

A kész fotók közül ha az időnk engedi még a helyszínen kiválasztjuk azokat amelyik nektek a legjobban tetszenek. Ha nincs rá idő, akkor egy linken keresztül elküldöm a fotókat, ahol ki tudjátok választani hogy melyikek legyenek kiretusálva. A fotók kiválasztása után nektek már csak annyi dolgotok van hogy a retusálás után készhezkapott fotókat büszkén mutogassátok a barátaitoknak, családtagoknak. A fotókat digitálisan adom át teljes (24 Mp) sokszorosításra és nagyításra alkalmas felbontásban. (Kevesebb portré (arc) retus, mint a portré fotózásnál)