fbpx

Céges bemutató

A filmgyártás a mi nagy szenvedélyünk.

Tapasztalatból tudjuk, hogy minden a történeteken múlik. Olyan történetek, amelyekben te, a vállalatod és az értékeid kapják a főszerepet. Ha egy olyan videót szeretnél ami szívhez szóló és megmarad a célcsoportod emlékezetében akkor jó helyen jársz.

Célunk, hogy megérintsünk és lenyűgözzünk – és mindezt a legmélyebb szenvedéllyel tesszük. Erősségeink közé tartozik az egyedi és ötletes perspektíva használat illetve a különleges történetvezetés. Így egy jó imázsfilmel a te célcsoportod is könnyedén meggyőzhetjük. 

De mi az imázsfilm?

Egy imázsfilm rövid és tömör videóban mutatja be a márkádat, termékeid és szolgáltatásaid. Ennek célja, hogy pozitív képet alakítson ki a vállalatról, és támogassa az egyéni márkaépítést. Az imázsfilmek tartalma reklámjellegű, amely egy történetbe ágyazott.

Miért kell profi minőségű imázsfilm ?

Egy hiteles imázsfilm elsősorban azért teremt bizalmat, mert megmutatja a vállalat, a termék, a márka vagy a szolgáltatás előnyeit és lehetőségeit – többnyire kereskedelmi és reklámkörnyezetben.

A közvetítendő üzenetet mindenképpen üzletileg ésszerű módon kell a célközönségnek bemutatni, és szakmailag meggyőzően, ebben tudunk mi kreatívok segíteni neked. 

A mi célunk az, hogy minden egyes videoprojektet nagyon egyéni és technikailag tökéletes módon valósítsunk meg. 

Hol mutathatod meg az imázsfilmed ?

Céges weboldal

Közösségi média

Kiállítások

Rendezvények

Állásbörzék

Így működik egy videó elkészítése:
Kapcsolatfelvétel

Töltsd ki részletesen az árajánlatkérő űrlapot és mi megkeresünk a megadott elérhetőségen. A rendszerbe írt adatok alapján teljes körűen rálátunk az igényeidre és ez alapján nem kötelező érvényű tanácsokat adunk a stílussal, a koncepcióval és a folyamattal kapcsolatban.Emellé pedig egy személyre szabott ajánlatot is küldünk neked.

 

 

Hogy ne legyenek félreértések!
  • Együtt egy online vagy személyes találkozás során megbeszéljük a végleges koncepciót. Ezzel közelebb kerülve egy sikeres kisfilmhez. 

A korábban kidolgozott koncepciót most részleges lépésekben valósítjuk meg: Filmezés, animáció, esetleges hangalámondás, hangtervezés, színkorrekció stb. A végén már csak az aranymetszés hiányzik a félreérthetetlen eredményhez: egy imázsfilm, amellyel rajongóvá varázsolod célcsoportod és vállalatod!

Videó átadása

A kész imázsfilmed saját tárhelyről tudod letölteni. Igény szerint több felhasználóval is megosztható a saját mappád, ezáltal a webfejlesztődnek is közvetlen el tudod juttatni. A videóhoz a feltöltéstől számított egy hónapig bármikor hozzáférhetsz.

Kérd egyéni árajánlatunkat!

Felkeltette az érdeklődésed?

Készítsünk közösen valami bámulatosat.

Árajánlatkéréskor küldj részletes leírást a projektről, hogy minél pontosabban tudjak kalkulálni.
Köszönöm!